TOP
Image Alt

Adverteren

Adverteren  

Binnen een unieke omgeving direct contact leggen met de doelgroep? Dat kan bij Bengels, het crossmediale merk voor kindermodeprofessionals. Bengels is de meest toonaangevende informatiebron voor modeprofessionals binnen de kindermodebranche. Met het vakblad, de digitale nieuwsbrieven, de website, social media en events laat Bengels zien wat er leeft binnen deze branche. Bengels informeert en inspireert haar lezers en bezoekers over marktontwikkelingen, trends, koopgedrag en merkvoorkeuren. Met prikkelende interviews, winkelreportages en interessante marktonderzoeken zijn de de lezers als eerste op de hoogte over verschillende ontwikkelingen in de kindermodebranche. 

Voor meer informatie over de verschillende advertentiemogelijkheden kunt u terecht bij:

Brigitte Beverwijk:  06-31907746 of sales@bengels.nl  

Mediabrochure Bengels 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voordelige combinatiemogelijkheden

Naast Bengels biedt Afdeling M. voordelige combinatiemogelijkheden met de titels Textilia en Schoenvisie. Met drie titels, diverse events, sites en themanummers bereikt jouw boodschap dagelijks 57.000 fashion professionals. Bekijk ook de adverteerderspagina’s van deze bladen:

Textilia:

Textilia is al bijna 90 jaar het vakblad voor de modebranche. Textilia informeert de modeprofessional wekelijks over het laatste nieuws, achtergronden, consumenteninformatie, trends en ontwikkelingen uit de schoenenbranche.  

Schoenvisie:

Schoenvisie is al 50 jaar het vakblad voor de schoenenbranche. Schoenvisie informeert schoenprofessionals maandelijks over het laatste nieuws, achtergronden, consumenteninformatie, trends en ontwikkelingen uit de schoenenbranche.

Voor voordelige combinatiemogelijkheden kunt u contact opnemen met Brigitte Beverwijk. De gegevens kunt u hierboven terugvinden.

Bekijk ook de mogelijkheden van deze titels: www.textilia.nl/adverteren en www.schoenvisie.nl/adverteren

Bengels media factsheets in English:

Facts & Figures

Bengels rates

Advertising materials specifications

NB Wij publiceren geen betaalde links met als enige doel linkbuiling. 

Algemene voorwaarden Afdeling M.